S.S.S. (Sıkça Sorulan Sorular)

Tahinin yağlanması bozulması anlamına mı gelir ?

Tahinin yağlanmasının sebebi %100 susamdan üretilmesi ve içeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmamasıdır. Bu yağlanma bozulma sebebi değildir, sıcak suda 15 dakika beklettiğiniz kavanozunuzu karıştırarak eski kıvamına getirebilirsiniz.


Reçellerinizi nasıl yapıyorsunuz ?

Şahinoğlu reçeller el değmeden kapalı sistem vakumlu kazanlarda yüksek sıcaklık derecesine çıkarılmadan üretilmektedir. Böylelikle reçellerimiz vitamin ve mineral açısından zengin, besin değeri olarak yüksektir


Helva içeriğinde bulunan E471 maddesi bitkisel kökenli midir?

Evet E471 maddesi tamamen bitkisel kökenlidir. Helvada oluşabilecek yağlanmayı azaltmak amacıyla 1000/5 oranında kullanılmaktadır.


Fındıklı kremaların saklama koşulları nasıl olmalıdır ?

Şahinoğlu Fındıklı Krema çeşitleri serin ve kuru yerde, buzdolabına koymadan muhafaza edilmelidir.